Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

Δήμος Σερρών : ¨¨Διέλυσαν ¨¨ τις φήμες Ιλανίδου - Σωτηρίου

Τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων μηνών οτι θα
είναι εκτός της παράταξης Φωτιάδη  έβαλαν η δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Ιλανίδου και ο ελέω εκλογικού νόμου μη εκλεγμένος Μιχάλης Σωτηρίου .Οι οποίοι έδωσαν το παρον στην πρώτη συγκέντρωση της παράταξης και μάλιστα καθήμενοι στις πρώτες σειρές .Βέβαια εκτεθειμένοι πλέον είνα;ι όλοι αυτοί που θέλοντας να <<πουλήσουν >> καλές υπηρεσίες σε άλλους υποψηφίους δημάρχους του διαβεβαίωναν οτι έχουν πείσει τους δύο αυτοδιοικητικούς να εγκαταλείψουν τον Στέφανο Φωτιάδη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν κατέβει ο Μεγκλας είναι Δήμαρχος.
Αν όχι Δήμαρχος είναι ο Φωτιαδης

Ανώνυμος είπε...

Φήμες λένε ότι σε όποια παράταξη είναι Η Δέσπω Ιλ .. η παράταξη έχει και τις ευλογίες του Αραμπατζή

Μιχάλης Σωτηρίου είπε...

Όπως έχω μιλήσει,γράψει και δημοσιεύσει στα τοπικά ΜΜΕ,τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον,θα συμμετείχα στις δημοτικές εκλογές εφόσον εφαρμόζονταν το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής και δημιουργούνταν μια ευρεία πολυσυλλεκτική παράταξη.
Η πρώτη προϋπόθεση είναι γεγονός, η δεύτερη αρχίζει τώρα να διαμορφώνεται με βάση παλαιά και νέα μέλη της παράταξης, απο όλους τους κοινοβουλευτικους χωρους, με επικεφαλής τον κ. Στέφανο Φωτιάδη.
Εύχομαι και ελπίζω ότι θα διαμορφωθεί ενα προεκλογικό κλίμα με κύρια χαρακτηριστικά, απο ολους και ολες, ευγένειας και "ευ αγωνίζεσθαι". Ο Δήμος Σερρών μόνον τότε θα πετύχει, μαζί με τους δημότες, ένα υψηλότερο επίπεδο ανάπτυξης, ανθρώπινης καθημερινής ζωής και ευημερίας.

Μιχάλης Σωτηρίου

Ανώνυμος είπε...

Από χθες, μετά την παταγώδη αποτυχία της συγκέντρωσης Φωτιάδη στην οποία παραβρέθηκαν όλοι κι όλοι 90 νοματαίοι , παντελώς άγνωστοι εκτός από 3-4, έγινε βεβαιότητα αυτό που συζητιόταν μέρες τώρα σ όλη την πόλη: ότι ο Στέφανος είναι "άδειος" από στελέχη.

Ανώνυμος είπε...

3:27 , ΓΕΩΠΟΝΕ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ

Unknown είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε σχολιαστή, προκαταβολικά σου ζητώ συγγνώμη που θα διαφωνήσω μαζί σου.
Είναι αντιφατικο, παραδοξο και υποτιμητικό για σένα και τους Σερραίους δημότες να ψέγεις εναν υποψήφιο δήμαρχο ότι δεν έχει επώνυμα μέλη και ακροατήριο.Κι εσύ,ενώ εχεις επώνυμο δεν έχεις το θάρρος του επωνυμου σχολιου; Όλοι χρειαζόμαστε την κριτική από τους αλλους για να βελτιωθούμε αλλά η ανώνυμη γραφή είναι απλά κακοπιστος και βλαβερος κοινωνικος ψιθυρισμος. Για να έχουν αξιοπιστια όσα υποστηρίζεις χρειάζεται επωνυμια.
Τέλος, για ολους μας ισχύει διαχρονικά το ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ.

Μιχάλης Σωτηρίου