Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Ψήφος εμπιστοσύνης από την Νοτοπούλου στην Μαρία Κόλλια

Η Κατερίνα Νοτοπούλου παραδέχεται έμμεσα το έργο της Μαρίας Κόλλια
των Ανεξάρτητων Ελλήνων,
καθώς μαθαίνουμε ότι η νέα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, προσέλαβε και κράτησε στο Μακεδονίας Θράκης τους περισσότερους από τους Σερραίους συμβούλους και τους συνεργάτες της Σερραίας κας Κόλλια, ειδικά εκείνους που δραστηριοποιούνταν στα θέματα χωροταξικών και οικονομικών.
Αυτό σημαίνει για τη ΣΥΡΙΖΑια υφυπουργό ότι προφανώς δεν έχει συνεργάτες και συμβούλους με την ίδια εμπειρία με εκείνους της κας Κόλλια και ότι παραδέχεται έμμεσα και ουσιαστικά το έργο και την αποτελεσματικότητα της προκάτοχου της.
Η μόνη σημαντική αλλαγή που έγινε τελικά σε επίπεδο στελεχών του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης ήταν η παραίτηση του Προέδρου της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, του πετυχημένου και ικανού κατά γενική ομολογία θεσσαλονικού επιχειρηματία κ. Παντελή Αγγελίδη, που οι πολιτικές του όμως σχέσεις και τοποθετήσεις μάλλον "κλίνουν επί δεξιά"...

Πηγή: news.makedonias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.