Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Βισαλτίας : Ρύθμιση οφειλών για τις ληξιπρόθεσμες βεβαιωμένες οφειλές ύδρευσης

Καλούνται οι καταναλωτές, σύμφωνα με την
απόφ. 102/2018 της Δ.Ε.Υ.Α. Βισαλτίας , που έχουν ληξιπρόθεσμες βεβαιωμένες οφειλές προς την Δ.Ε.Υ.Α.Β. να προσέλθουν στα Γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Β. (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ) για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.
Η διαδικασία ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών αρχίζει από 1η Νοεμβρίου 2018 έως και 30η Νοεμβρίου 2018 και δεν θα δοθεί καμία παράταση μετά την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της επιχείρησης Μιχάλη Τσερβίστα.
Στην διαδικασία της ρύθμισης έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης οι καταναλωτές που οι ληξιπρόθεσμες βεβαιωμένες οφειλές τους ανέρχονται από 294,01 ευρώ και άνω ( έως και το Β΄ Τρίμηνο 2018).
- Ελάχιστη δόση της ρύθμισης (ανάλογα με την συνολική οφειλή) ορίζεται το ποσό των είκοσι (20) ευρώ και εξόφληση έως τριάντα έξι (36) δόσεις.
- Όσοι έχουν την υποχρέωση πληρωμής ληξιπρόθεσμών οφειλών και δεν ενταχθούν στην ρύθμιση, καθώς και αυτοί που θα βρεθούν έκπτωτοι της ρύθμισης , η υδροδότηση θα διακόπτεται χωρίς καμιά άλλη ειδοποίηση και η ληξιπρόθεσμη οφειλή τους θα μεταβιβάζεται στις αρμόδιες κατά τόπους Δ.Ο.Υ..
Οι έκπτωτοι της προηγούμενης ρύθμισης θα μπορούν να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση προς τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.