Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Βισαλτίας :9ος στην Ολυμπιάδα Νέων ο Ζιώγας

Την ένατη θέση στον κόσμο κατέλαβε ο Θοδωρής Ζιώγας
στους Ολυμπιακούς αγώνες νέων που διεξάγονται στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής

Ο αθλητής του Βισάλτη Νιγρίτας πήρε μέρος στον τελικό της σφυροβολίας είχε επίδοση 69.65  έχοντας τρεις από τις  τέσσερις βολές στα 69 μέτρα.
«Ο Θοδωρής μας έκανε όλους περήφανους για ακόμη μια φορά. Είναι 9ος στους Ολυμπιακούς αγώνες νέων του 2018. Ο Θοδωρής πήγε στην Αργεντινή με 12η  επίδοση από όλους όσοι συμμετείχαν και βγήκε 9ος. Άρα κέρδισε θέσεις και ανέβηκε ψηλότερα στην κατάταξη από ότι όταν πήγε» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής του νεαρού πρωταθλητή, Πασχάλης Γκουγκούδης που πιστεύει ότι το μέλλον ανήκει στον αθ
λητή του.
«Δεν μας βγήκε το κάτι παραπάνω σε επίδοση. Ο Θοδωρής ήταν κοντά σε ένα καλό ρεκόρ αλλά δεν μας βγήκε. Δεν πειράζει,  πάλι είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι με όλο αυτό. Μάλιστα ήταν ο πιο σταθερός αθλητής στην σφύρα αφού ήταν εννέα εκατοστά διαφορά ο ένας αγώνας του από τον άλλον. Το μέλλον ανήκει σε αυτό το παιδί που έχει να δώσει πολλά ακόμη» είπε ο Πασχάλης Γκουγκούδης.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.