Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Παναγιώτης Καρίπογλου : Οι αντιφάσεις

Η κυβέρνηση της αριστεράς που εξελέγη με σύνθημα τις
επανακρατικοποιήσεις και των λίγων ΔΕΚΟ που έχουν περάσει στον ιδιωτικό τομέα, έχει εκχωρήσει τα πάντα σε ένα Υπερταμείο το οποίο συνδιοικείται από τους δανειστές για τα επόμενα 60 χρόνια.
Όταν λέμε τα πάντα εννοούμε ακόμη και τα αρχαιολογικά μνημεία. Βλέπε: Χανιά: Παρέμβαση αρχαιολόγων για τα κτίρια του.... Υπερταμειου .
Αν κάποια άλλη κυβέρνηση είχε πράξει και το ένα εκατοστό αυτών θα είχε υποστεί το αιώνιο ανάθεμα... Η αριστερά θα τα καταλάβει όταν σταματήσει να κρατά την κουτάλα με την οποία ανακατεύει τον κρατικό προϋπολογισμό και γεμίζει ανοιχτά στόματα. Τα στόματα αρχίζουν να κελαηδούν όταν δεν είναι γεμάτα.
Και όμως τα στελέχη της κυβέρνησης που έχει εκχωρήσει μέχρι και τα μουσεία κατηγορούν τον Μητσοτάκη πως θα εφαρμόσει σχέδιο ιδιωτικοποιήσεων όπως είχε κάνει ο Πινοσέτ» .


Παναγιώτης Καρίπογλου

Πρόεδρος Δ.Σ Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.