Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Αμφίπολη : Το ¨¨δρέμα ¨¨ των Ανασκαφέων του ¨¨ΚΑΣΤΑ¨¨

Το πλέον δυσδιάκριτο μικρό κομμάτι από τα επιστύλια,
μας το παρουσίασαν από το 2014 κιόλας. Ήταν τότε που αποφάσισαν να δείξουν κάτι, για να δικαιολογήσουν τα φορτηγά στην επιχείρηση αποκλεισμού του μνημείου. Δεν θα μπω σε μια ειπωμένη ιστορία κλοπής ενός ασύλητου μνημείου, αλλά στα υπόλοιπα ευδιάκριτα επιστήλια που μετά από 4 χρόνια δεν λένε να μας τα δείξουν. Πόσοι από εσάς φίλοι μου θυμάστε ακόμα για επιστήλια που ακόμα δεν μας έδειξαν;
Έβγαλαν κατά την γνώμη τους τα πιο ακίνδυνα και αποδείχθηκε η αναπαράσταση της διαδικασίας χρησμοδοσίας στην αρχή της εκστρατείας του Αλεξάνδρου. Πρέπει ρε παιδιά να κατανοήσουμε όλοι το δράμα τους. Βλέπουν εικόνες στα υπόλοιπα επιστήλια και τρέμουν για την ερμηνεία που δεν ξέρουν. Με τη ψυχή να τα βγάλουν; Πάρτε βαθιά ανάσα, όχι πολύ μη σκάσετε κιόλας και μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει. Άλλωστε πιο ξεμπροστιασμένοι από όσο είστε, μόνο στον ανακριτή θα γίνει περισσότερο.



ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΣΙΝΤΣΙΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.