Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Πανσερραϊκός : Με το βλέμμα ..............στις αποδεσμεύσεις του Ηρακλή

Ο Πανσερραϊκός προετοιμάζεται εντατικά προκειμένου
την προσεχή Πέμπτη να μπει στο Δημοτικό γήπεδο(18:00) για την πρώτη του προπόνηση ενόψει της σεζόν 2018/19 και διοίκηση και τεχνικό τιμ είναι σε συνεχής εγρήγορση προκειμένου να ενισχύσουν ποσοτικά και ποιοτικά το ρόστερ.
Έτσι λοιπόν και με δεδομένο πως ο Σάκης Αναστασιάδης γνωρίζει πάρα πολύ καλά το ρόστερ του Ηρακλή, αυτό που ανέβασε πέρυσι την ομάδα στην Football League, καθώς αυτός ουσιαστικά το “έχτισε”, οι “κόκκινοι” παρακολουθούν τις εξελίξεις στον “γηραιό”, εκεί όπου έχει ανοίξει η πόρτα της εξόδου.
Η έλευση του Μυροφορίδη και πολλών νέων μεταγραφών έχει φέρει για την ώρα στην πόρτα εξόδου για την ώρα τους Βασίλη Παπαδόπουλο, Βασίλη Αμαραντίδη,  Κριστιάνο Μεντί και Άγγελο Καραντασιάδη και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι. Ο Σάκης Αναστασιάδης γνωρίζοντας τους παίκτες δεν αποκλείεται να μπορέσει να πείσει κάποιους να μετακομίσουν στις Σέρρες για λογαριασμό των “λιονταριών”.

www.serressport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.