Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Δήμος Σερρών Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή

Δήμος δάνειο Εγκρίθηκε Οικονομική Επιδομάτων Σερρών ευρώ Πρόσληψη Δημαρχείο Σέρρες Παραίτηση Κυρτάσογλου Προνοιακά επιδόματα Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπή Αγγελίδης απελευθέρωση ΧράπαςΣυνεδριάζει την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018 και ώρα
12:30 μ.μ η Οικονομική Επιτροπή, του δήμου Σερρών με τα  παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση ή μη του πρακτικού επί ένστασης κατά της 425/2018 Α.Ο.Ε. με θέμα «Έγκριση του πρακτικού 1 της επιτροπής διαγωνισμού ελέγχου και αξιολόγησης των δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών και οικονομικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού, για την ανάθεση σύμβασης γενικών υπηρεσιών με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης στο Δήμο Σερρών σε συγκεκριμένα παραδοτέα των Πακέτων Εργασίας ΠΕ 3 και ΠΕ 5 στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου GREEN CREW», προϋπολογισμού 59.334,68€ χωρίς Φ.Π.Α. και 73.575,00€ με Φ.Π.Α., με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάση τιμής και κήρυξη προσωρινού αναδόχου».
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση του πρακτικού 1 της επιτροπής διαγωνισμού ελέγχου και αξιολόγησης των δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού, για την διενέργεια προμήθειας, φαρμάκων και ειδών για το κυνοκομείο του Δήμου Σερρών, έτους 2018, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά με βάσει την τιμή, προϋπολογισθείσας αξίας 41.116,18 € με Φ.Π.Α..
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση πρακτικού γνωμοδότησης της επιτροπής Διαγωνισμού επί της ένστασης του οικονομικού φορέα ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (δ.τ. ΕΠΤΑ) Α.Ε. – CONCEPT ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε. – ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ Ε.Π.Ε. σχετική με την ανάθεση μελέτης με τίτλο «Κατασκευή Πράσινου Σημείου διαχείρησης απορριμμάτων Δήμου Σερρών».
ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση του πρακτικού ΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού ελέγχου και αξιολόγησης των δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού, για την διενέργεια παροχής γενικής υπηρεσίας με τίτλο: «Προληπτικοί καθαρισμοί εύφλεκτων περιοχών των Δ.Δ. Ορεινής και Άνω Βροντούς» του Δήμου Σερρών, έτους 2018, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά με βάσει την τιμή, προϋπολογισθείσας αξίας 13.267,00 € χωρίς Φ.Π.Α., και 16.451,08 € με Φ.Π.Α. .
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση μελέτης, καθορισμός όρων διακήρυξης και του τρόπου εκτέλεσης για την παροχή υπηρεσίας «Εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένου(DPO)» του Δήμου Σερρών, προϋπολογισμού 36.022,00 € με Φ.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.