Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Δήμος Σιντικής : Έστρωσαν Σερραικό τραπέζι στα Λουτρά

Φωτογραφία του Ιωάννης Θ. Χατζόπουλος.Βυζαντινοί και Πασάδες τα απόλαυσαν !!!
Είναι το σλόγκαν που δεσπόζει στην είσοδο των

λουτρών Σιδηροκάστρου και κάπως έτσι αισθάνθηκαν και όλοι όσοι ακολούθησαν τον δρόμο γευσιγνωσίας με προορισμό το Σερραϊκό Τραπέζι που διοργάνωσε το ΚεΔιΒίΜ 2 Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονιάς - ΠΕ Σερρών σε συνεργασία με τη Διοίκηση των Λουτρών Σιδηροκάστρου στον προαύλιο χώρο των Λουτρών.
Η μοναδική αυτή βραδιά διοργανώθηκε στα πλαίσια της προώθησης της Εστιατοριακής Τέχνης, ώστε να δομηθεί μια άρτια προσφερόμενη υπηρεσία εστίασης βασισμένη στα τοπικά προϊόντα και στα χαρακτηριστικά τους με σκοπό την αναβάθμιση του συνολικού τουριστικού προϊόντος της περιοχής με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου με τίτλο «Restaurant and Service Techniques» που υλοποιήθηκε στο Παράρτημα Σιντικής του ΚΕΚ ΠΚΜ στο Σιδηρόκαστρο.
Ακολούθησε μια γόνιμη συζήτηση σε θέματα τουρισμού και γευσιγνωσίας με παράλληλη παρουσίαση τοπικών προϊόντων από τους ίδιους του παραγωγούς ενώ ο chef και η παρέα του απλά .... δημιούργησαν !



Κειμενο Ιωάννης Χατζόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.