Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Πανσερραικός : Έρχεται νέα προσωρινή διοίκηση ???

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΛΟΓΩ… !!!Πώς ο Πανσερραϊκός πήρε αναβολή στον αθλητικό
δικαστή για τα απλήρωτα πρόστιμα 3.040 ευρώ.
Ο αντιπρόεδρος της Football League και του ΑΟΧ Κισσαμικού, Άρης Λυχναράς εκπροσώπησε ξανά τον Πανσερραϊκό στον αθλητικό δικαστή. Τα «λιοντάρια» είχαν κληθεί σε απολογία για υπόθεση απλήρωτων προστίμων έπειτα από πειθαρχική δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος τους. Εντύπωση, πάντως, δεν προκάλεσε το αίτημα αναβολής που κατέθεσε την Τετάρτη (09/05) ο Λυχναράς, αλλά ο λόγος που τη ζήτησε.
«Με πληροφόρησαν πριν από λίγο ότι η ομάδα σύντομα θα έχει προσωρινή διοίκηση», είπε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News ο Λυχναράς στην πρόεδρο της έδρας, Μαρίνα Μπόζνου και εξασφάλισε αναβολή για τις 24 Μαΐου. Βέβαια, από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει ότι η ΠΑΕ Πανσερραϊκός έχει κάνει κινήσεις για να πορευτεί με διοίκηση Πρωτοδικείου δύο εβδομάδες πριν το τέλος της σεζόν.
Όσο για το ύψος του προστίμου για το οποίο ασκήθηκε δίωξη στην ΠΑΕ; Αυτό δεν είναι 40 ευρώ, όπως λανθασμένα είχε διαρρεύσει προ ημερών, αλλά 3.040 ευρώ. Εξάλλου, για να ασκηθεί δίωξη θα πρέπει η εκάστοτε ΠΑΕ της Football League να έχει οφειλές στην ΕΠΟ πλέον των 3.000 ευρώ.
πηγή: flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.