Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Τυχαίο ...δεν νομίζω

Είναι κάτι συμπτώσεις που και να θέλεις να τις δεις
καλοπροαίρετα δεν μπορείς . Με θέματα αποκλειστικά του δήμου Εμμανουήλ Παππά έκανε την εμφάνιση του το 2013 το  ιστολόγιο   http://diadiktyakokafeneioemmpappa.blogspot.gr  .Στις αρχές του 2017 έκανε την εμφάνιση του ακόμη ένα το http://e-giafka.blogspot.gr/.Το δσιάστημα πριν από τις αλλαγές στις θέσεις των αντιδημάρχων και προέδρων δημοτικών επιχειρήσεων τον Μάρτιο του 2017 το δύο ιστολόγια είχαν ασκήσει σκληρή κριτική στον δήμαρχο Δημήτρη Νότα για όλα τα τρέχοντα θέματα του δήμου( έχοντας μάλιστα και πολύ καλή πληροφόρηση ..εκ των έσω θα λέγαμε )  .Μάλιστα είχαν προαναγγείλει αρκετές φορές και αποχωρήσεις δημοτικών συμβούλων . Ξάφνου με διαφορά μιας εβδομάδος 25 Μαρτίου 2017 και 1 Απριλίου 2017 και τα δύο <<σίγησαν >> και έκτοτε δεν υπάρχει καμία ανάρτηση .Σύμπτωση να πούμε τυχαίο να το πούμε ??? Διαλέξτε και πάρτε.

Υ.Γ Οχι εγώ δεν θα υιοθετήσω τις κακοήθειες που κυκλοφόρησαν πάνω από τα χωριά του δήμου οτι η σιωπή έχει να κάνει με τις επιλογές του δημάρχου για τις θέσεις του αντιδημάρχου και 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.