Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Πανσερραικός : Στο Ηράκλειο για την αξιοπρέπεια

Με δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές στην αποστολή
του ταξιδεύει ο Πανσερραϊκός για το Ηράκλειο της Κρήτης για το αυριανό (17:00 ΕΡΤ3) παιχνίδι με τον Εργοτέλη για την 31η αγωνιστική της Football league.
Η Σερραϊκή αποστολή αποτελείται από λίγους που έχουν όμως «μεγάλη ψυχή» αφού αν και απλήρωτοι εδώ και μήνες, ξεχασμένοι σχεδόν από όλους κάνουν ένα ταξίδι-οδύσσεια με ατέλειωτα χιλιόμετρα και… μίλια από το ένα άκρο της Ελλάδος μέχρι το άλλο.  Στο λεωφορείο που αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής από τις Σέρρες επιβιβάστηκαν μόνο ο προπονητής Πέτρος Στοΐλας, ο γυμναστής Γιάννης Κόκκινος, ο φροντιστής Άρης Μπιντανάκης και δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Όφεκ Άντμαν, Δημήτρης ΠολίτηςΓιώργος ΣιάκκαςΤιμόθεος ΤσελεπίδηςΝτούσαν ΣτέβιτςΘωμάς ΜακούσηςΒαγγέλης ΑναστασόπουλοςΝτέιβιντ ΝαζίμΤάσος Κρητικός,Μίτσελ ΓουάλεϊΖαν Μαρί ΕνομόΚυριάκος ΓιαξήςΣτέφανος Πέτρου και Κώστας Δούμτσιος. Εκτός αποστολής, στην οποία δεν βρίσκεται κανένας από τη διοίκηση,  έμειναν αναγκαστικά οι τραυματίες Παπουτσογιαννόπουλος (είναι και τιμωρημένος) και Τσαμούρης όπως και ο τερματοφύλακας Πορής.  Το σίγουρο είναι ότι αυτοί που ταξιδεύουν με όλες αυτές τις αντίξοες συνθήκες είναι άξιοι επαίνου και σε μια «γκρίζα» περίοδο για την ιστορία της ομάδας στέλνουν ένα φωτεινό μήνυμα ότι το «λιοντάρι» έστω και… πληγωμένο, βρυχάται ακόμα .Τα ταξίδι της αποστολής που είναι μια πραγματική οδύσσεια ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής, το βράδυ οι Σερραίοι επιβιβάστηκαν στο πλοίο «BLUE HORIZON» στις 20:30 και θα φτάσουν το πρωί στις 6:00 στο Ηράκλειο. Ακολουθώντας το παράδειγμα κι άλλων ομάδων λόγω της οικονομικής στενότητας η αποστολή θα παραμείνει στο πλοίο μέχρι δύο ώρες πριν τον αγώνα ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής στις Σέρρες 

Βασίλης Αναστασιάδης

http://www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.