Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Προμαχώνας: Προσπάθησαν να περάσουν παράνομα στη χώρα ποτά και τσιγάρα

Συνελήφθησαν χθες στον Προμαχώνα,
από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και αστυνομικών της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 3 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα συνελήφθησαν:
- 62χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, συνολικά 60 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
- 32χρονος υπήκοος Σλοβενίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, συνολικά 37,6 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
- 62χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, μία συσκευασία με ποσότητα καπνού βάρους 320 γραμμαρίων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν όπως και τα παραπάνω οχήματα.
*φωτογραφία αρχείου

http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.