Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Παναγιώτης Καρίπογλου : Οι δικηγόροι των Σερρών μπορούν να παρέχουν τη γνώση και τη συμβουλή που απαιτείται

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥΉδη το σαββατοκύριακο που πέρασε εκατό (100) περίπου δικηγόροι Σερρών ενημερώθηκαν και
εκπαιδεύθηκαν για το νέο θεσμό του υπευθύνου προστασίας προσωπικών δεδομένων (DPO) και για το νέο Kανονισμό για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR) εν γένει . 
Από το Μάιο τρέχοντος έτους , οπότε και τίθεται σε εφαρμογή o Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 , επέρχονται θεαματικές αλλαγές στο δίκαιο των προσωπικών δεδομένων και όλες ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι επιχειρήσεις , αλλά και ο δημόσιος τομέας , οφείλουν άμεσα να συμμορφωθούν με τις νέες διατάξεις .
Στο διαδίκτυο και όχι μόνο, εμφανίζονται δεκάδες εταιρίες (κυρίως της Αθήνας) , που διαφημίζουν τις δυνατότητες να παρέχουν τις συμβουλές και την τεχνογνωσία που απαιτούνται .
Ενημερώνουμε λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους συντοπίτες μας ότι δεν χρειάζεται να απευθυνθούν σε μεγάλες εταιρίες εκτός Σερρών , ούτε να πληρώσουν υπέρογκα κόστη για την συμμόρφωση με τον Κανονισμό . Οι δικηγόροι των Σερρών μπορούν να τους παρέχουν τη γνώση και τη συμβουλή που απαιτείται .
Για δε τον ευρύτερο δημόσιο τομέα , των ΟΤΑ συμπεριλαμβανομένων , θεωρώ δεδομένο ότι θα απευθυνθούν σε Σερραίους συναδέλφους και ότι δεν θα προτιμήσουν εταιρίες και σχήματα που δεν έχουν την έδρα τους στην πόλη μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.