Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Συνταξιούχοι ΙΚΑ Σερρών : Καταδίκη της επίθεσης στη Συρία

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑ ΣΕΡΡΩΝ
Την επίθεση των ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας και Γαλλίας στη 

Συρία καταγγέλλει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Σερρών «Αποτέλεσμα του μεγάλου ανταγωνισμού για το μοίρασμα των υδρογονανθράκων της περιοχής για τα συμφέροντα της αστικής τάξης των χωρών τους...
Στον τεράστιο ανταγωνισμό που αναπτύσσεται, τις αντιθέσεις τους και τις συγκρούσεις τους δεν υπολογίζουν τις ζωές των λαών» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση στην οποία απευθύνεται κάλεσμα στο λαό να αντιδράσει στην πολιτική της κερδοφορίας του κεφαλαίου, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται. Να απαιτήσει την αποδέσμευση της χώρας μας από το ΝΑΤΟ, την κατάργηση όλων των ξένων στρατιωτικών βάσεων στη χώρα μας, να μην επιτρέψει ούτε έναν Έλληνα φαντάρο να υπηρετήσει ξένα συμφέροντα έξω από τα σύνορά μας, την επιστροφή των Ελλήνων αξιωματικών που υπηρετούν σε άλλες χώρες στην υπηρεσία του ΝΑΤΟ καθώς και όλου του εξοπλισμού και ζητούν να μην γίνουν πιστευτά τα καθησυχαστικά λόγια της κυβέρνησης Σύριζα – ΑΝΕΛ περί μη εμπλοκής της χώρας μας.
Πηγή: ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.