Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Σέρρες : Εκδήλωση για τις Μέρες των Οχυρών

Ο κύκλος των φετινών εκδηλώσεων μας έκλεισε με μία μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση που μας
ταξίδεψε στον χρόνο και στο μαγικό κόσμο του ραδιοφώνου.
Η «Αναμνήσεις Ραδιοφώνου» ήταν μια μουσική - χορευτική θεατράλε performance / διαδραστικό happening, παράσταση, που μετέφερε , με μια ρετρό διάθεση σε αλλοτινές εποχές ,από τα τέλη του ’30, του ’40 και του ‘50, και ειδικότερα στο ραδιόφωνο της εποχής με σκοπό να γνωρίσει ο νέος κόσμος το στυλ το ύφος της εποχής, μέσα από τη μουσική το χορό, αλλά και το πως διασκέδαζαν οι άνθρωποι εκείνες τις παλιές εποχές.
Συγχρόνως οι πιο μεγάλες ηλικίες θυμήθηκαν αναπολώντας εκείνες τις ημέρες, μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή της εποχής, με χορό, μουσική και θέατρο στο ραδιόφωνο όπως παλιά.
Το ρετρό ύφος και το στυλ της εποχής από το Μεσοπόλεμο ως και το ’50 μετέφερε τους παρευρισκόμενους σε αλλοτινές παλιές όμορφες εποχές. Η αναδρομή αυτή ήταν χρονικά, με τρεις θεματικές ενότητες που «μπλέκονταν» αρμονικά σε όλη την μουσική - χορευτική θεατράλε performance.
Η παράσταση «Αναμνήσεις Ραδιοφώνου» by Stenopos1941 συγκίνησε τους θεατές, ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 12 Μαίου 2018 και την "Χοροεσπερίδα 1940s" στη ΛΑΦ Σιδηροκάστρου στο πλαίσιο της εκδήλωσης «ΡΟΥΠΕΛ 1941. Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ»
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη , την συνεργασία και ασφαλώς για την συμμετοχή σας στα δρώμενα μας .
Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας εκπλήσσουμε με τις δράσεις μας !


Σας κοινοποιώ το Link από στιγμιότητα της εκδήλωσης μας μέσω youtube

https://www.youtube.com/watch?v=mDZBrYj16rQ&feature=share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.