Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Στην τελική ευθεία η ανακατασκευή του τμήματος Χριστός - Κάτω Αμπέλα

Αποτέλεσμα εικόνας για χριστος -κατω Î±Î¼Ï€ÎµÎ»Î±Η Εταιρεία Εγνατία Α.ΤΕ.Β.Ε αναδείχθηκε προσωρινός
ανάδοχος για την ανακατασκευή του τμήματος της Εγνατίας Οδού που ξεκινά από τον ανισόπεδο κόμβο του Χριστός και καταλήγει στην Κάτω Αμπέλα. Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το «Σ.Θ.» από τον διευθυντή Συντήρησης και λειτουργίας της Εγνατίας Οδού Μιλτιάδη Μπουγαλή οι προσφορές που κατέθεσαν οι τεχνικές εταιρείες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ανοίχθηκαν στις 11 Απριλίου και η τεχνική εταιρία ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε. κατέθεσε την οικονομικότερη προσφορά. «Μετά την ανάδειξη του προσωρινού αναδόχου θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και καλώς εχόντων των πραγμάτων στις αρχές Ιουνίου αναμένεται η εγκατάσταση του εργολάβου» δήλωσε στο «Σ.Θ.» ο Μιλτιάδης Μπουγαλής αναγνωρίζοντας ότι το έργο όταν παραδοθεί, θα ανακουφίσει χιλιάδες οδηγούς που κινούνται στο τμήμα αυτό της καθέτου της Εγνατίας Οδού.Το έργο προβλέπει την αποκατάσταση του γηρασμένου οδοστρώματος με εφαρμογή νέου ασφαλτοτάπητα και προς τις δυο κατευθύνσεις συνολικού μήκους 10 χιλιομέτρων.
Το προφίλ της Εταιρείας
Η Τεχνική εταιρεία ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1997 από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Παναγιώτη Αποστολίδη. Η εταιρεία διαθέτει πτυχίο 4ης τάξεως ΜΕΕΠ στις κατηγορίες των έργων Οδοποιίας, Οικοδομικών, Υδραυλικών, Ηλεκτρομηχανολογικών και Βιομηχανικών. Η ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε. απασχολεί άριστα καταρτισμένο προσωπικό με μεγάλη πείρα καθώς και έμπειρο εργατοτεχνικό δυναμικό. Διαθέτει μηχανολογικό εξοπλισμό, τον οποίο ανανεώνει συνεχώς ώστε να εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες για την άρτια εκτέλεση των έργων της και την επίτευξη των στόχων της. Η εταιρεία είναι εγκατεστημένη σε ιδιόκτητα γραφεία συνολικής επιφάνειας 333 τ.μ., ενώ διαθέτει και Εργοστάσιο Παραγωγής Ασφαλτοσκυροδέματος στο 8ο χλμ Γρεβενών – Πόρου.
Πηγή: sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.