Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Δήμος Σερρών : Υποψήφιος δήμαρχος ο ..γιατρός ???

Αποτέλεσμα εικόνας για ερωτηματικοΑκόμη μια υποψηφιότητα για την θέση του δημάρχου Σερρών αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα .
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός κ Μιχάλης Σωτηρίου προτίθεται να τεθεί επικεφαλής δημοτικής παράταξης . Ο κ Σωτηρίου που στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με την παράταξη Φωτιάδη και έχασε την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος εξαιτίας του <<κενού >> στον εκλογικό νόμο .

Αποτέλεσμα εικόνας για σωτηριου  σερρεσ


Έχει προχωρήσει σε μια σειρά επαφών τόσο με μέλη της παράταξης Φωτιάδη αλλα και με στελέχη της δημοτικής πρωτοβουλίας Σερραίων . Ενω πληροφορίες κάνουν λόγο και για προχωρημένες συζητήσεις και με στελέχη της ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ . Ο γιατρός εδώ και καιρό κρατά διακριτές αποστάσεις από τον κ Φωτιάδη ενώ συχνά πυκνά παρεμβαίνει αρθρογραφώντας για ζητήματα του δήμου Σερρών με θέσεις που απέχουν από τις θέσεις της παράταξης Φωτιάδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.