Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΝΟΔΕ Σερρών : Με άρωμα ¨¨καμαρίλας ¨¨ η εκλογή προέδρου ???

Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογεσ νοδεΜετά το Πασχα αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους
οι ενδιαφερόμενοι για την καρέκλα του προέδρου της ΝΟΔΕ .Προς το παρόν από ότι μαθαίνω υπάρχουν έντονες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις .Που όμως αποπνέουν έντονο άρωμα <<καμαρίλας >> Αφού ονόματα γράφονται και σβήνονται σε ένα παιχνίδι τακτικής . Βέβαια μαθαίνω οτι υπάρχει και αθρόα εγγραφή μελών των οποίων οι αιτήσεις στέλνονται πακετο . 

2 σχόλια:

  1. ΕΚΛΟΓΕΣ...

    Ενδιαφέρει κυρίως τους κομματικούς, αλλά ας θυμηθούμε τις υποψηφιότητες
    με τα,ομολογουμένως, ιδιαίτερα έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά,
    της τελευταίας εκλογικής διαδικασίας:
    Κώστας Στάγκος, Θόδωρος Καμπούρης,Γιώργος Αβραμιδης,
    Απόστολος Βαγενάς, Θανάσης Μπάρκας!!!

    Με την εκλογή ως προέδρου της ΝΟΔΕ Σερρών του Κώστα Στάγκου, σε μια αμφίρροπη εκλογική διαδικασία την δεύτερη Κυριακή, με τον Θόδωρο τον Καμπούρη.

    Και την προεδρική ΄΄θητεία΄΄,μετά την παραίτηση Στάγκου, του Θόδωρου Καμπούρη, μέσα σε ένα μνημονιακό κυκεώνα ανακατατάξεων στην πολιτική σκηνή της χώρας.

    Που η αναγκαιότητα ορθολογικής πολιτικής διαχείρισης της πρωτοφανούς οικονομικής και πολιτικής κρίσης, είχε να αντιμετωπίσει την ετερόκλητη συμμαχία ιδεολογιών πολιτικού αριβισμού και πολιτικής ανευθυνότητας, τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε περιφερειακό.

    Ευτύχημα το ότι, μετά απο ιδεολογικές και πολιτικές μάχες, τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, φαίνεται ότι βρισκόμαστε στην τελευταία πράξη της Θεατρικού Δράματος:΄΄ Η ΟΠΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΑΣ΄΄ του σύντροφου Καρανίκα, μαθητή του Μπέρτολτ Μπρέχτ...


    ΜΟΝΤ



















    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΤΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.