Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Αυτός είναι ο 63χρονος Σερραίος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε παιδιά

63xronosΣτη δημοσιότητα έδωσαν οι αστυνομικές Αρχές
στη Θεσσαλονίκη τα στοιχεία του 63χρονου ο οποίος συνελήφθη με τις κατηγορίες ότι ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων έναντι χρηματικής αμοιβής και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ειδικότερα, πρόκειται για τον:
1) Αγγελούδη Αλέξανδρο του Παναγιώτη και της Αμαλίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1955 στις Σέρρες.
63xronos 2
Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από ενημέρωση του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων για προπηλακισμό του παραπάνω ατόμου την 13 Μαρτίου 2018 από κατοίκους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διότι πλησίαζε ανήλικα παιδιά για ασελγείς πράξεις, με την υπόσχεση χρηματικού ανταλλάγματος.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα: κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη και πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής που συμπλήρωσε τα 12 όχι όμως τα 15 έτη και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388457.


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/869288/thessaloniki-aytos-einai-o-63xronos-poy-katigoreitai-oti-aselgoyse-se-paidia-pics#ixzz59wPXhnge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.