Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΝΟΔΕ Σερρών : ¨¨Φωτιά ¨¨ στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο

Αποτέλεσμα εικόνας για νοδε σερρωνΈντονη η ονοματολογία κατά καιρούς για το ποιος  θα είναι ή δεν θα είναι μέσα στο Σερραικό γαλάζιο
ψηφοδέλτιο των επόμενων εθνικών εκλογών . Μέσα ο Τάσος Χατζηβασιλείου και ο Δημήτρης Γκολέμης , πιθανόν έξω οι πρώην βουλευτές Λεονταρίδης και Βλάχβεης  η και το αντίθετο κ.λ.π .Στους παραπάνω προσθέστε καμία 15νταρια που έχουν υποβάλλει βιογραφικό  , τους τωρινούς βουλευτές και πιθανόν ένα με δύο πρόσωπα από άλλους πολιτικούς χώρους 
όμως όπως λέει και η παροιμία <<αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες >>.
Στο Μοσχάτο εδω και καιρό αναζητούν άλλα νέα πρόσωπα αφού όλοι οι παραπάνω σύμφωνα και με τις μετρήσεις που υπάρχουν δείχνουν οτι το κόμμα της ΝΔ στον Ν Σερρών κινείται στα όρια των ποσοστών προηγούμενων εκλογών .Επομένως ζητειται ή ζητούνται πρόσωπα που θα <<φερουν >> επιπλέον ψήφους .
Ήδη στο τραπέζι έχουν πέσει δύο πολύ μα πολύ γνωστά ονόματα προερχόμενα από την ευρύτερη γαλάζια Σερραική πολυκατοικία  στα οποία έχει γίνει μια πρώτη κρούση .Αν τελικά συμπεριληφθούν και οι δύο ή έστω ο ένας στο επόμενο ψηφοδέλτιο ( η πρόταση υπάρχει απλώς οι ίδιοι παραμένουν διστακτικοί στο να πουν το ναί ). Τότε το ψηφοδέλτιο δυναμώνει και η μάχη του σταυρού θα είναι πράγματι πολύ σκληρή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.