Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων : Η ενότητα θα δώσει την νίκη στην μετα Αγγελίδη εποχή

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοτική Πρωτοβουλία ΣερραίωνΝέα συνάντηση είχαν τις προηγούμενες ημέρες τα μέλη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων με αντικείμενο
της συνάντησης τι άλλο ?? την εύρεση του διάδοχου του Πέτρου Αγγελίδη . Ως γνωστόν οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου επικεφαλής έχουν τοποθετηθεί χρονικά στα τέλη του ερχόμενου Γενάρη  , όμως οι συχνές συναντήσεις έχουν ως στόχο να διατηρηθεί η ενότητα της δημοτικής παράταξης .Αφού όπως τονίστηκε από πολλούς που πήραν το λόγο είναι οτι   άσχετα από το προσωπο που θα ηγηθεί  αν δεν υπάρξουν αποχωρήσεις διατηρεί και πάλι το προβάδισμα της νίκης για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές .
Γιατί ατή τη στιγμή διαθέτει 25 εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους και περισσότερους από  τους μισούς  προέδρους και τοπικούς συμβούλους των 24 τοπικών και δημοτικών διαμερισμάτων .Μιλάμε δηλαδή για έναν αριθμό περίπου 100 ατόμων . 

ΥΓ :Με βάση την λογική των αριθμών θα συμφωνήσουμε οτι πράγματι διαθέτει προβάδισμα .Δν ξέρουμε όμως τι γίνεται με τις προσωπικές φιλοδοξίες και κατά πόσο αυτές θα <<υποκύψουν >> στο γενικό συμφέρον της παράταξης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.