Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Προμαχώνας : Καύσιμα ,τσιγάρα κ.λ.π

«Κάηκαν» ένας 29χρονος και ένας 54χρονος που
επιχείρησαν να περάσουν λαθραία καύσιμα από τον Προμαχώνα με αποτέλεσμα να συλληφθούν. Επίσης, δεν κατάφερε να γίνει «καπνός» ένας 40χρονος που προσπάθησε να προωθήσει 68 πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων!
Ειδικότερα, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, συνελήφθη στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, 54χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα τέσσερα δοχεία με συνολικά 53 λίτρα βενζίνη, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και στο ίδιο σημείο συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης – Αντιμετώπισης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 40χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 68 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
Τέλος, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, συνελήφθη 29χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του, δύο δοχεία με συνολικά 40 λίτρα βενζίνη, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

προοδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.