Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Δήμος Σερρών : Απίστευτα τα όσα ακούσαμε

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣΣτην εκπομπή της Ελένης Μωραίτη φιλοξενήθηκε ο
αντιδήμαρχος Σερρών και εντεταλμένος σύμβουλος  για το κυνοκομείο κ Χρήστος Γρηγοριάδης . Από την μια και πλέον ώρα που φιλοξενήθηκε σταχυολογούμε κάποια πράγματα που είπε τα οποία μάλλον είναι απίστευτα ..

1. Παραδέχθηκε δημόσια οτι το κυνοκομείο είχε άδεια λειτουργίας για 24 ζώα και φιλοξενούσε 400 και 500 . Στην παρατήρηση της δημοσιογράφου οτι υπάρχει κίνδυνος επιβολής σοβαρού προστίμου δεν απάντησε 

2. Στην καταγγελία του κ Χρυσανθίδη οτι αν και οι δωρεές του φιλοζωικού ομίλου 

Hudengarten Serres στο κυνοκομείο .Έγιναν τον Ιανουάριο και Μάρτιο του 2017 .Τα σχετικα πρωτόκολλα παραλαβής; συντάχθηκαν εκ των υστέρων  τον Οκτώβριο 2017 και ήρθαν προς έγκριση τον Νοέμβριο . Παραδέχθηκε οτι δεν γνώριζε οτι έπρεπε να συνταχθούν πρωτόκολλα παραλαβής των δωρεών και να γίνουν και αποδοχές .

3. Έψεξε την κ Ιλανίδου η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της επικαλέστηκε έγγραφο του δήμου που υπέγραφε ο ίδιος και το οποίο είχε ημερομηνία 31/11/2017 σημειώνοντας σε ειρωνικό μάλλον ύφος οτι ο Νοέμβριος έχει 30 ημέρες και οτι από λάθος το έγγραφο έπρεπε να είχε ημερομηνία 3/11/2017.
Βέβαια οτι δημόσιο έγγραφο είχε λάθος ημερομηνία το οποίο το υπέγραψε ο ίδιος ούτε λόγος να ζητήσει μια συγνώμη για το λάθος και με νέο έγγραφο να γίνει ανάκληση του προηγουμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.