Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Εκλογές Επιμελητηρίου Σερρών : Με Χρήστο Μέγκλα η Ελένη Τσιαπάρα

Φωτογραφία της Eleni Tsiapara.Μια σημαντική προσθήκη θα έχει το ψηφοδέλτιο του
Χρήστου Μέγκλα στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου . Η κ Ελένη Τσιαπάρα που επί σειρά ετών συμμετέχει στην διοίκηση του ΕΒΕΣ και στις προηγούμενες εκλογές είχε εκλεγεί με τον κ Δρογαλά ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της με τον κ Μέγκλα
]
Διαβάστε τι έγραψε 


Αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών στο τμήμα υπηρεσιών στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό του Χρήστου Μέγκλα γιατί η εργασία μου, μου δίνει τη δυνατότητα να βρίσκομαι σε καθημερινή επαφή με πολλούς επιχειρηματίες του Ν. Σερρών και όχι μόνο , να συζητώ μαζί τους, να κατανοώ τα προβλήματα τους και να αναζητούμε από κοινού μέσα από το διάλογο τρόπους επίλυσής τους. Αυτή τη δυνατότητα θέλω να εκμεταλλευτώ με την επιμελητηριακή μου δράση και να συμβάλω στην επιχειρηματική ανάπτυξη του Νομού μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε μία μοναδική προοπτική ανάπτυξης, ώστε μέσα από την εξέλιξη των επιχειρήσεων να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να διευρυνθούν οι επιχειρηματικοί τους ορίζοντες. Οραμά μας είναι να δώσουμε μία νέα πνοή στη Σερραική αγορά και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τη νέα γενιά. Αυτό το αύριο είναι τώρα, εγώ δηλώνω παρούσα και ζητώ την συμμετοχή σας σε αυτή την προσπάθεια .

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.