Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Ίκαροι Σερρών ΅Επιχείρηση Ανατόλια στο κλειστό της κοιλάδας

ΙΚΑΡΟΙ: ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ... ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ! ΚΥΡ 22/10 - 17:00Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι
Σερρών,  προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας και όλους τους φίλους του μπάσκετ, στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας για τον αγώνα που δίνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 17:00, με αντίπαλο το ΣΑΑΚ Ανατόλια, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, στον 2ο όμιλο.
Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι Ίκαροι για τον αγώνα με το κολλέγιο Ανατολία, που έρχεται στις Σέρρες, με σκοπό να σπάσει το αήττητο των Ικάρων. Οι παίκτες του Στέργιου Ποργιόπουλου κατέβαλαν σημαντική σωματική και πνευματική προσπάθεια όλη την εβδομάδα, προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι ικανός να πάρει αποτέλεσμα και εκτός Θεσσαλονίκης. Το δύσκολο για τους «κυανοκίτρινους» είναι η διαχείριση της ψυχολογίας που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, λόγω των δυο σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων. Πράγμα όμως που δεν απασχολεί το τεχνικό επιτελείο αφού όλοι οι παίκτες δείχνουν συγκεντρωμένοι, έχοντας στο νου τους μόνο το ματς που έρχεται και μένει να το αποδείξουν και στο παρκέ.
Το ιστορικό κολλέγιο Ανατόλια, με την καλή παράδοση στην ομάδα μπάσκετ που διαθέτει, ξεκίνησε την φετινή σεζόν με μια ήττα από τους Μαχητές-Πειραματικό στα Πεύκα και μια νίκη επί του Ερμή Λαγκαδά. Συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία βάσει του ρόστερ και αρέσκεται στο δυναμικό και ευέλικτο παιχνίδι αφού διαθέτει περισσότερους βραχύσωμους παίκτες. Τα ατού της ομάδας είναι οι Σωτήρης Καραποστόλου και Φίλιππος Συμεωνίδης που έχουν αγωνιστεί πολλά χρόνια σε επίπεδο Α1 και Α2 ενώ ο τελευταίος είχε περάσει με επιτυχία και από τους Ικάρους. Ο coach Πέτρος Γκαϊτατζής συνεχίζει για τρίτη σεζόν το επιτυχημένο έργο του στον πάγκο του κολλεγίου ενώ είναι υπεύθυνος και στα τμήματα υποδομής όπου πέρυσι το Ανατολία κέρδισε το πρωτάθλημα Κ20.
Το ρόστερ, απαρτίζουν οι: Πρωτούλης, Βλάχος, Λεμονάκης, Γαλανίδης, Ζαφειρούδης, Συμεωνίδης, Σταματογιαννης, Ζώτος, Βεργίνης, Καραποστόλου, Πουλιανίτης, Μπίλιος. Τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου απαρτίζουν οι Σταύρος Ευγενειαδης (προπονητής πρωταθλήτριας ομάδας Κ20) και ο Νίκος Ιωάννου.
Όλοι μαζί ενωμένοι θα έχουμε την ευκαιρία από τις κερκίδες του ΔΑΚ Σερρών να απολαύσουμε ένα μπασκετικό και ψυχαγωγικό «κυανοκίτρινο» απόγευμα. Στηρίξτε τις προσπάθειες μας, να δώσουμε συνέχεια, στο μπασκετικό όνειρο της πόλης μας.  Οι αγώνες των Ικάρων στο ΔΑΚ Σερρών αποτελούν ψυχαγωγία και διασκέδαση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος! Γονείς, παιδιά και αθλητές, σας περιμένουμε όλους στην «κυανοκίτρινη γιορτή», για να απολαύσουμε παρέα, μπασκετικό θέαμα, να αθληθούμε και να πάρουμε πλούσια δώρα!
* Υπενθυμίζουμε ότι για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ΙΣΧΥΟΥΝ οι κάρτες μέλους και οι κάρτες γονέων. Η γενική είσοδος είναι 5€ ευρώ, ένα διατίθενται και αθλητικά – φοιτητικά εισιτήρια των 2€ ευρώ καθώς και ελεύθερη είσοδος, σε ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανεργίας) και παιδιά ηλικίας έως 15 ετών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.