Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΟΔΕ Σερρών : Αποκλειστικό .υποψήφιο δήμαρχο Σερρών αναζητά το Μοσχάτο

Μπορεί στις Σέρρες τα γαλάζια στελέχη που ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση και ειδικά με τον δήμο Σερρών να
<<παίζουν >> τις κουμπάρες .Αφού το μόνο που κάνουν είναι οι ατελείωτες συζητήσεις και το ατελείωτο << θάψιμο >> πιθανών και απίθανων αντιπάλων .Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι και στα κεντρικά της ΝΔ κάθονται με σταυρωμένα χέρια . Να πληροφορήσω τους επίδοξους  υποψηφίους Σερραίους οτι έχουν εικόνα με τι ¨¨αστέριᨴ της πολιτικής  έχουν να κάνουν .Και επειδή η πόλη των Σερρών θεωρείται δήμος που θα στείλει πολιτικό μήνυμα αναζητούν υποψήφιο που με την χαλαρή ή σιωπηρή στήριξη του κόμματος θα κερδίσει τις εκλογές . Ήδη έχουν γίνει προτάσεις σε τρία γαλάζια στελέχη . 
ΥΓ : Για να σας βοηθήσω να σας πω οτι μεταξύ των τριών δεν περιλαμβάνεται ουδείς εκ των όσων ακούγονται τον τελευταίο χρόνο οτι ενδιαφέρονται για τον δήμο . Έτσι για να καταλάβετε τι φύκι για μεταξωτή κορδέλα πουλάνε κάποιοι στις Σέρρες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.