Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Προμαχώνας: Τους "τσάκωσαν" να προσπαθούν να περάσουν παράνομα στη χώρα τσιγάρα και ποτά

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Προμαχώνα, από
αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, 55χρονος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε φορτηγό που οδηγούσε, 264 φιάλες που περιείχαν αλκοολούχο ποτό, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Παράλληλα την ίδια μέρα το βράδυ στον Προμαχώνα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 63χρονος Βούλγαρος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνολικά 27,75 λίτρα οινοπνευματώδους ποτού σε δοχεία, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Τέλος χθες το μεσημέρι συνελήφθη, επίσης στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, 47χρονος Ρουμάνος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε φορτηγό που οδηγούσε 150 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.


http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.