Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Δήμος Σιντικής : Προκαλεί ο Σιδηροκάστρου Μακάριος , ¨¨άλαλα ¨¨ τα χείλη του δημάρχου και των παρευρισκόμενων βουλευτών πλην Σταμπουλή !!!!

Φωτογραφία του χρήστη Δημος Σιντικης. Δεν γνωρίζουμε αν είναι σύμπτωση ή συνειδητή επιλογή από τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο
αλλά τον τελευταίο καιρό δεν αρκείται μόνο στα θρησκευτικά του καθήκοντα αλλά παρεμβαίνει και στην πολιτική .Μετά τις επιστολές για την κατάσταση που επικρατεί στον δήμο Σιντικής .Σήμερα στον αγιασμό του ειδικού σχολείου Βαμβακοφύτου φρόντισε παρουσία του δημάρχου βουλευτών και πρώην βουλευτών  να προκαλέσει  . Αφού τόσο ο ίδιος όσο και  οι ιερείς  έψαλλαν  το γνωστό τροπάριο  << νίκας τοις ευσεβέσι>> ....    <<  νίκας τοῖς Βασιλεῦσι >> .Εκτός από την κυρία Σταμπουλή η οποία υπενθύμισε οτι σήμερα η χώρα δεν έχει βασιλεια και το τροπάριο έχει αλλάξει εδώ και τριάντα και πλέον χρόνια  όλοι οι υπόλοιποι παρεβρισκόμενοι δεν τόλμησαν να μιλήσουν σφυρίζοντας αδιάφορα  . Βέβαια για να μην υπάρξει και καμια παρανόηση ότι έγινε λάθος και για το ποιος είναι το αφεντικό ο Μητροπολίτης σε δηλώσεις του έσπευσε να τονίσει οτι στο Σιδηρόκαστρο κάνει κουμάντο αυτός και αν κάποιος διαφωνεί να κάνει ερώτηση στη βουλή .Απαξιώνοντας  εντελώς  τους εκπροσώπους του κοινοβουλίου .


ΥΓ Για να μην υπάρχουν και παρανοήσεις το θέμα δεν έχει να κάνει για το τι ψέλνεται ευσεβέσι ή βασιλευσι  . Είναι η συμπεριφορά του Μητροπολίτη και η ραγιαδίστικη αντίδραση των παρεβρισκόμενων βουλευτών με τον φόβο της πιθανότητας να χάσουν ψηφαλάκια 

Μια ζωή μνημόνιο αδέλφια δεν υπάρχει σωτηρία . 


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.