Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΟΔΕ Σερρών : 13η Συνιστώσα του Σύριζα κατάντησε η ΝΔ .!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για NODE SERRVNΝέα ήττα υπέστη η ΝΔ στο κοινοβούλιο παρά
τους πανηγυρισμούς των φιλικών μέσων . Ο Aρμόδιος υπουργός Στ. Κοντονής ανακοίνωσε ότι αποσύρει την  τροπολογία για την Τουρκική Ενωση Ξάνθης προκειμένου να δοθεί χρόνος να την μελετήσουν όσοι διαφωνούν και θα την επαναφέρει μετά από δέκα ημέρες, όπως είπε.
Διαβάστε και κλάψτε ψηφοφόροι της ΝΔ πατριώτες γιατί αποσύρθηκε η τροπολογία
Αιτία της απόσυρσης Οι διαφωνίες του κυβερνητικού εταίρου του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ.


Η Νέα Δημοκρατία και η Δημοκρατική Συμπαράταξη στη σημερινή συζήτηση της τροπολογίας, που κατά πολλούς ανοίγει παράθυρο επανεξέτασης αναγνώρισης της τουρκικής ένωσης Ξάνθης, διατύπωσαν τη θέση ότι από εδώ και στο εξής θα καταψηφίζουν διατάξεις ακόμα και αν συμφωνούν με αυτές, από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία των δύο κυβερνητικών εταίρων.

ΥΓ :Δηλαδή σε απλά ελληνικά δεν εξέφρασε η ΝΔ την αντίθεση της στην τροπολογία . αλλά στην ουσία προσπαθούν να πιέσουν τους ΑΝΕΛ να ψηφίσουν  .Σιγά δηλαδή που θα είχαν πρόβλημα ε΄δω ψηφίσαν για τα τζαμιά , σύμφωνα συμβίωσης κ.λ.π .Αυτό δεν θα ψήφιζαν εξάλλου η Θράκη πέφτει μακρια από την Αθήνα
Ρε μπας και γίνατε η 13η συνιστώσα του Σύριζα και δεν μας το λέτε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.