Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Πανσερραικός : Όπως στρώσατε το 2015 να ..κοιμηθείτε ..σήμερα

Σε δυσχερή θέση βρίσκεται η ομάδα του Πανσερραικού και ξαφνικά από χθες ακούμε για Πανσερραικα προσκλητήρια
για να βάλουν όλοι πλάτη .Οτι η ομάδα εκπροσωπει τον Ν Σερρών κ.λ.π . Αυτά κύριοι του Ερασιτέχνη ( Χατμημιχαηλίδης) και οι υπόλοιποι μέτοχοι Κουράκης , Χαλκίδης , Καμήλαλης να τα σκεφτόσασταν το 2015 . Όταν η ομάδα ανέβηκε στην Β Εθνική τότε έπρεπε να γίνει το Πανσερραικό προσκλητήριο και να κάνετε το άνοιγμα σε όλους τους επιχειρηματίες αλλά και τους Σερραίους φιλάθλους . όμως τότε κύριοι φροντίσατε να αποκλείσετε την μεγαλύτερη μερίδα .Αφού δικαίωμα αγοράς μετοχών είχαν μόνο  τα μέλη του ΜΓΣ Πανσερραικός και βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση ήταν οτι έπρεπε κάποιος να πάρει 150 μετοχές το λιγότερο και να δώσει 4.500 ευρώ . Δηλαδή αν κάποιος ήθελε να πάρει 1 ή 10 ή 20 δεν μπορούσε .Οπότε όπως στρώσατε τότε κοιμηθείτε σήμερα . Και μην κατηγορείτε κανέναν οτι δεν βοηθά γιατί εσείς επιλέξατε να παίξετε μόνοι σας 

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ  ΕΤΑΙΡΙΑΣ
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 68 του Ν. 2725/99, ως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα και τη σχετική απόφαση 50/24-6-2015 της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ για τη σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, καλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου να ασκήσουν το δικαίωμα προτίμησης και να συμμετάσχουν στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου για τη σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών  ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, δηλώνοντας τον αριθμό των μετοχών, καταβάλλοντας ταυτόχρονα ολοσχερώς σε μετρητά την αξία των μετοχών της οποίας επιθυμεί να αναλάβει κάθε μέλος. Το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται στο ποσό των 309.000 ευρώ και διαιρείται σε 10.300 μετοχές, αξίας 30 ευρώ εκάστη. Ελάχιστο ποσό εγγραφής 4.500€ (150 μετοχές). Οι εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2 ΣΕΡΡΕΣ από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00 – 14.00 και η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί  στην Τράπεζα Πειραιώς  με την αιτιολογία «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕΤΟΧΟΥ – ΑΦΜ ΜΕΤΟΧΟΥ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ με δ.τ  ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964»
Η Επιτροπή Σύστασης ΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.