Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΝΟΔΕ Σερρών : Ανακοίνωση για τον θάνατο του Κων/νου Μητσοτάκη

Αποτέλεσμα εικόνας για νοδε σερρωνΗ φιλελεύθερη παράταξη και η Ελλάδα πενθούν σήμερα για τον χαμό του Κωνσταντίνου
ΜητσοτάκηΟ πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας και Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 99 ετών.
 Στην μακρά πολιτική του διαδρομή διακρίθηκε για το θάρρος της γνώμης του αφού ποτέ δεν επεδίωξε να γίνει πρόσκαιρα αρεστός χαϊδεύοντας τα αυτιά μεμονωμένων ομάδων και συμφερόντων .Άλλωστε η προσπάθεια του στα τρία χρόνια της πρωθυπουργίας του για βαθιές μεταρρυθμιστικές αλλαγές στην ελληνική κοινωνία και οικονομία απέδειξαν ότι ήταν συνεπής λόγων και έργων .Και όπως ομολογούν όλοι σήμερα αν είχαν ευοδωθεί οι τότε μεταρρυθμίσεις που επιχείρησε η Ελλάδα θα ήταν εντελώς διαφορετική προς το καλύτερο .                                                       Σίγουρα η πολιτική ιστορία αυτού του τόπου θα τον κατατάξει στους κορυφαίους πολιτικούς της νεώτερης Ελλάδας 


Εκφράζουμε  συλλυπητήρια στον  Πρόεδρο της ΝΔ , Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και σε όλους τους οικείους του.

3 σχόλια:

  1. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΕΒΓΑΛΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ?
    ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας μεγαλος και αληθινος πολιτικος,με ηθος και αξιοπρεπεια.Ελεγε μονον αληθειες και πολεμηθηκε οσο κανενας αλλος απο τα μεσα διαπλοκης.Με 44% αποδοχη του ελληνικου λαου και μονον 151 Βουλευτες ανελαβε Πρωθυπουργος και προσπαθησε να σωσει την Ελλαδα απο την κατρακυλα που την ειχε οδηγησει ο Ανδρεας.Δεν τον αφησαν.........και αυτο πληρωνουμε σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κριμα που δεν εζησε δυο χρονια ακομα ,για να προλαβει να δει τον Κυριακο Πρωθυπουργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.