Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Σέρρες : Αθώος ο ασκούμενος δικηγόρος για την κατηγορία της ¨¨νοθείας ¨¨ στις δημοτικές εκλογές του 2014

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοτικες 2014Αθώο έκρινε το δικαστήριο τον ασκούμενο δικηγόρο που αντιμετώπιζε την κατηγορία της <<νοθείας >> του
εκλογικού αποτελέσματος στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Σερρών το 2014 .
Θυμίζουμε οτι τον ασκούμενο είχε <<αντικαταστήσει >> άλλος δικηγόρος . Τι είχε συμβεί τότε 

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής 25 Μαΐου 2014 στις Σέρρες δικηγόρος ο οποίος εμφανίστηκε ως δικαστικός αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα, στη θέση του ασκούμενου δικηγόρου του γραφείου του, ο οποίος είχε οριστεί από τον Άρειο Πάγο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο δικηγόρος επιχείρησε να εμφανιστεί ως δικαστικός αντιπρόσωπος -χωρίς φυσικά να είναι- σε εκλογικό τμήμα της πόλης των Σερρών στο 17ο Δημοτικό Σχολείο. Μάλιστα, παρέλαβε κανονικά το εκλογικό υλικό, το σακίδιο με τα ψηφοδέλτια και ότι άλλο παραλαμβάνει ο αρμόδιος δικαστικός αντιπρόσωπος. Η «αντικατάσταση» κατέστη αντιληπτή (αφού οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είναι στα ιδια εκλογικά τμήματα με τον α’ γύρο των εκλογών), έπειτα από καταγγελία υποψηφίου,  με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αρχές οι οποίες τον συνέλαβαν.
Εικάζεται ότι πιθανόν να ήθελε να καλύψει τον ασκούμενο δικηγόρο του, που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, για προσωπικούς λόγους. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι της αντιποίησης αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.