Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΝΟΔΕ Σερρών : Η Ιωάννα .. και ...ο 3ος όροφος

Γράφει ο εκλογομάγειρας 


Εκτός συμβουλίου του ΝΔ ΑΔΕΔΥ βρέθηκε η γνωστή
συνδικαλίστρια Ιωάννα Κερέζη η οποία κατάφερε να μην εκλεγεί !!!! Μεγάλη ήττα του 3ου Ορόφου

Το παρασκήνιο
Δεν κατάφερε να εκλεγεί η Ιωάννα Κερέζη στην εκλογές της ΑΔΕΔΥ  γιατί πήρε  μόνο 5 ψήφους από το εκλογικό σώμα της ΑΔΕΔΥ.
Σύμφωνα με την έγκυρη ενημέρωση που έχει πάντα  Ο ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑΣ , η συμπαθείς κατά τα άλλα Ιωάννα το ""έκαψε το φαί"".
Και για να εξηγούμε...Με στραβό μάτι είδαν αρκετοί (όπως αποδείχθηκε) εκλέκτορες του Νοσοκομείου  τις πιέσεις που τους ασκήθηκαν από διάφορους νοσοκομειακούς και μη παράγοντες για να ψηφίσουν την Ιωάννα.
Νεοδημοκράτες οι άνθρωποι αλλά δεν ""άντεξαν"" την πολιτική τύπου ""κοίτα να δεις αύριο θα είμαστε κυβέρνηση  """.
Βέβαια αίσθηση προκάλεσε  και η μη κάθοδος στην ΑΔΕΔΥ  του Νεοδημοκράτη  Προέδρου του   συλλόγου των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Αγοραστού Ιωάννη ,ο οποίος έχει την εκτίμηση μεγάλου μέρους των εργαζομένων του Νοσοκομείου .
Όπως είναι γνωστό ο κ. Αγοραστός ασκώντας ορθά τον ρόλο του Προέδρου των εργαζομένων  δεν είναι ενταγμένος  στον 3ο Όροφο όπως είναι η Ιωάννα
Αντι λοιπόν να προτιμηθεί η πιο κατά τεκμήριο ισχυρή υποψηφιότητα του κ. Αγοραστού , ο οποίος είχε ""αγαθές σχέσεις""  με Νεοδημοκράτες  εκλέκτορες και εκτός του Νοσοκομείου αλλά και με εκλέκτορες άλλων πολιτικών χώρων , προτιμήθηκε η εκ νέου υποψηφιότητα της κ. Κερέζη..με τα γνωστά εκλογικά  αποτελέσματα .
Η μη εκλογή όμως της Ιωάννας είναι  ""ήττα "" του 3ου ορόφου (μια που η ίδια αυτοπροσδιορίζεται κάτι σαν εκπρόσωπός του) .

Το αποτέλεσμα 

Αποτέλεσμα όλων το παραπάνω ήταν να χάσει η ΝΔ την αυτοδυναμία στην ΑΔΕΔΥ.
Την παρτίδα έσωσε ευτυχώς την τελευταία στιγμή ο Κώστας Στρίκας ο οποίος έχει εδώ και χρόνια φιλικές σχέσεις με την κ. Αλεβιζάκη Χρυσούλα και σε συνεργασία μαζί της συγκροτήθηκε το Προεδρείο  με Πρόεδρο τον Κώστα Στρίκα (ΝΔ) και Αντιπρόεδρο την κ. Αλεβιζάκη Χρυσούλα(ΠΑΣΟΚ)
Όπως είναι γνωστό η κ. Αλεβιζάκη είναι επί χρόνια συνδικαλίστρια στο Νοσοκομείο Σερρών ,εκλέγετε ανελλιπώς και είναι εκλεγμένη  εκπρόσωπος (μέλος) των εργαζομένων στο Δ.Σ του Νοσοκομείου.


http://dovites.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΣΧΑΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.