Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΕΠΣ Σερρών : Επιτέλους κάποιος έκανε το αυτονόητο .Στην δικαιοσύνη οι ¨¨καταγγελίες ¨¨

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΠΕΡΗΣ & ΔΡΑΒΗΣΚΟΥ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ!!!Επιτέλους κάποιος αντέδρασε στην φαρσοκωμωδία που παίζεται τις τελευταίες ημέρες με θύμα το Σερραίικο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Οι πρόεδροι του Δραβίσκου και της Καρπερής απάντησαν   στις καταγγελίες του εκπροσώπου της Αναγέννησης ότι το μεταξύ τους παιχνίδι ήταν στημένο με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο .Κατέθεσαν μήνυση  για συκοφαντική δυσφήμιση και πλέον  θα επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη και η υπόθεση θα φθάσει στα Ποινικά Δικαστήρια.
ΥΓ Η αρμόδια διοργανώτρια αρχή η ΕΠΣ Σερρών άραγε δεν μπορούσε να παραπέμψει το θέμα στην δικαιοσύνη .Γιατί άραγε αφήνουν το θέμα εδω και 4 μέρες να σέρνεται και να δηλητηριάζει το ποδόσφαιρο 

Διαβάστε τπ ρεπορταζ του  http://www.serresgoal.gr

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΠΕΡΗΣ & ΔΡΑΒΗΣΚΟΥ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ!!!

Η αναμενόμενη απάντηση από τα δυο θιγόμενα σωματεία, τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και την Ασπίδα Δραβίσκου ήρθε με τον πιο επίσημο τρόπο, με τις δυο ομάσδες να περνούν στην αντεπίθεση,  αφού σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, οι πρόεδροι των δυο ομάδων, Δημήτρης Ράπτης και Άγγελος Μπρούντζιος, κατέθεσαν στον Εισαγγελέα Σερρών μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση(φωτο), κατά του Σαμουηλίδη Γεωργίου, προέδρου του Οδυσσέα Αναγέννησης. 
Το θέμα πλέον παίρνει ευρύτερες διαστάσεις ξεφεύγοντας από τα στενά αθλητικά πλαίσια, αφού για την υπόθεση θα επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη και η υπόθεση θα φθάσει στα Ποινικά Δικαστήρια. Η διαδικασία σίγουρα είναι χρονοβόρα για την μήνυση, αλλά η υπόθεση μπορεί να κλείσει νωρίτερα όσον αφορά το αθλητικό της σκέλος και οι ομάδες να ξεκινήσουν τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.