Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΕΠΣ Σερρών : Συνεχίζεται ο διασυρμός του Σερραικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Ούτε σήμερα τελείωσε η φαρσοκωμωδία που ξεκίνησε να παίζεται από το πρωι της Δευτέρας.
Στο Σερραικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την καταγγελία  της Αναγέννησης οτι ο αγώνας Δραβίσκου -Καρπερής ήταν στημένος . Ούτε σήμερα ο παράγοντας της Αναγέννησης προσκόμισε κάποια απόδειξη που να στηρίζει τους ισχυρισμούς του .Και αντι το θέμα να κλείσει το ΔΣ της ΕΠΣ Σερρών  δέχθηκε το αίτημα του να επανέλθει την Πέμπτη και θα προσκομίσει αποδείξεις .Ανευ άλλου σχολίου 

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Βασίλη Αναστασιάδη από την ΕΡΤ Σερρών 

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου θα συνεχιστεί στην πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ. Σερρών η εξέταση της ένστασης-καταγγελίας του Οδυσσέα Αναγέννησης κατά του κύρους του αγώνα της Ασπίδας Δραβήσκου με την Καρπερή.
 Η πρωτόγνωρη για τα χρονικά του Σερραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου διαδικασία ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα με τους παράγοντες του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής να καταθέτουν υπεύθυνες δηλώσεις των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας με τις οποίες διαβεβαιώνουν ότι δεν έγινε κάτι μεμπτό στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Οδυσσέα Αναγέννησης Γιώργος Σαμουηλίδης παρουσιάστηκε ενώπιον του Δ.Σ. της Ένωσης είπε ότι οι παίκτες της Καρπερής επηρεάστηκαν για να υπογράψουν τις υπεύθυνες δηλώσεις, ζήτησε να «ανοίξουν» οι συνομιλίες στα κινητά (!!!) και δήλωσε ότι αύριο ποδοσφαιριστές της ομάδας του θα αναφερθούν στα όσα άκουσαν για το παιχνίδι (καταγγελία ότι ήταν στημένο). Ακολούθησαν οι παράγοντες της Ασπίδας Δραβήσκου που τόνισαν ότι «το παιχνίδι παίχτηκε στα ίσα».  Έτσι το απόγευμα της Πέμπτης ποδοσφαιριστές του Οδυσσέα Αναγέννησης θα βρεθούν ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τα σωματεία και τους φιλάθλους γιατί τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ δεν μπορούν να ξεκινήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών κ. Αθανάσιος Χατζηπαντελής τονίζοντας ότι «αύριο θα ακούσουμε τους ποδοσφαιριστές του Οδυσσέα Αναγέννησης κι αν αυτοί κατονομάσουν παίκτες άλλης ομάδας εμείς πρέπει να καλέσουμε να ακούσουμε και αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.