Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Επιμελητήριο Σερρών . Με επιτυχία η ημερίδα Καινοτόμες δράσεις για την αειφόρο ανάπτυξη της βουβαλοτροφίας

Φωτογραφία του χρήστη Επιμελητήριο Ν. Σερρών.Με τη συμμετοχή των Βουβαλοτρόφων της περιοχής της
Κερκίνης, μελών του ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΒΟΥΒΑΛΟΤΡΟΦΩΝ Ελλάδας, επαγγελματιών στον τομέα της πώλησης και μεταποίησης τροφίμων από βουβαλίσιο κρέας και γάλα, πολλών άλλων επαγγελματιών από τον γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα, επιστημόνων γεωπόνων και επισήμων, πολιτικών και εκπροσώπων φορέων, πραγματοποιήθηκαν  με επιτυχία οι εργασίες της Ημερίδας για την αειφόρο ανάπτυξη της Βουβαλοτροφίας το Σάββατο 21/1 από τις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκε  στις 14:30 το μεσημέρι.
Τις εργασίες της Ημερίδες άνοιξε η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, τονίζοντας με την παρουσία της και το χαιρετισμό της τη σπουδαιότητα της Βουβαλοτροφίας. Χαιρετισμό απηύθυναν: η Βουλευτής Φωτεινή Αραμπατζή, δια του εκπροσώπου ο Βουλευτής Μιχάλης Τζελέπης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Μωυσιάδης, ο Αντιδήμαρχος, κος Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ, κος Σπύρος Μάμαλης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα αγροτικής ανάπτυξης, κος Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Προϊστάμενος του Κέντρου Γενετικής Βελτίωσης Ζώων Νέας Μεσήμβριας, κος Αθανάσιος Γκαρσέν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κος Χρήστος Μέγκλας και ο Πρόεδρος της ΕΠΕΓΕ, κος Βαγής Σαμαθρακής. Παρέστησαν επίσης οι Βουλευτές Σερρών, Αφροδίτη Σταμπουλή και Κώστας Καραμανλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.