Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος Σιντικής . Το Σιδηρόκαστρο σήμερα ήταν τυχερό

Να γιατί πρέπει να γίνει σύσκεψη...
Το Σιδηρόκαστρο σήμερα ήταν  τυχερό. Ο λόγος ; Δυο λεωφορεία με μαθητές εκπαιδευτικούς ( περίπου 100 άτομα) επισκέφτηκαν την πόλη και το κέντρο γέμισε με παιδικές φωνές. Μαθητές απο τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί τη πόλη και ως αργά το μεσημέρι οι μαθητές περιπλανήθηκαν στο κέντρο της, έφαγαν και κάθισαν στις καφετέριες, ξόδεψαν χρήματα. Προηγήθηκε επίσκεψη των μαθητών στα οχυρά του Ρούπελ.
Να λοιπόν ενας βασικός λόγος για τον οποίο πρέπει να γίνει μια σύσκεψη στην πόλη, με την συμμετοχη ολης της αγορας και οχι μόνο,  με μοναδικό θέμα πως θα έρθουν επισκέπτες !

Να γίνει συζήτηση για το που μπορούν να παρκάρουν τα λεωφορεία που έρχονται απο έξω, γιατί τώρα δεν υπάρχει χώρος. Το θέμα δεν είναι και πολύ δύσκολο, αρκεί να μπουν πινακίδες που να καθοδηγούν τους οδηγούς.

Για όλα αυτά και άλλα προβλήματα της πόλης, πρέπει να συζητήσουν οι καταστηματάρχες και οι δημότες ! 


http://kastrosintikis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.