Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Το σχόλιο του Π Τόσιου για τον Ε Βενιζέλο

Pasxalis Tosios
Δριμυ κατηγορώ του πρώην μέλους ΝΕ ΠΑΣΟΚ κ Π Τόσιου για τις ενέργειες  του Ε Βενιζέλου 





Ο αποστάτης που έριξε τη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τον Μπαρόζο και Σαμαρά με την συνδρομή των βενιζελοφυλάκων του που καραδοκούσαν, κατηγορεί κάποιους άλλους ότι δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Ο σε όλα μέσα μεγαλουπουργός και μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με τις μεγαλοστομίες και τους βερμπαλισμούς του για το θεαθήναι και την αυτοπροβολή του την εποχή εκείνη, (θυμόμαστε τις δηλώσεις του για το δημοψήφισμα πριν τις Κάννες), επιρρίπτει ευθύνες στον Παπανδρέου ότι έδωσε συγχωροχάρτι στη Δεξιά, όταν εκείνος τους έκραξε διεθνώς με κάθε τρόπο.
Είναι προκλητικός, εμπαθής, κουτοπόνηρος, επαγγελματίας διαστρέβλωτής, ψευδολόγος και συκοφάντης, απολιτίκ, ανίκανος, άσχετος, απεχθής ανθρωπάκος, ολίγιστος. Είναι πραγματικά τραγικός.


Υ.Γ. Θεωρώ ελάχιστη υποχρέωσή μου στην μνήμη του ιδρυτή αλλά και απέναντι στους χιλιάδες άδολους μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ να δηλώσω ότι δεν αποδέχομαι να "τσουβαλιαστώ" ως συνιστώσα ΠΑΣΟΚ σε οποιοδήποτε κατασκεύασμα πολιτικού καιροσκοπισμού. Κατά συνέπεια θεωρώ ότι από την ώρα εκείνη και μετά ο Βαγγέλης Βενιζέλος μου αφαιρεί το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζομαι πολιτικά και υφαρπάζει από εμένα την ιδιότητά μου ως μέλους ενός αυτόνομου πολιτικά ιστορικού Κινήματος