Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Σέρρες: Πώς να πάρετε μέρος στις ομαδικές προσφυγές κατά του ΟΑΕΕ

Σέρρες: Πώς να πάρετε μέρος στις ομαδικές προσφυγές κατά του ΟΑΕΕ
Διαβάστε την ανακοίνωση...
ΕΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ
ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
 Ν. ΣΕΡΡΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Συνάδελφοι ,
 Η Διοίκηση του Σωματείου μας ενημερώνει τα μέλη της ότι συνεργάζεται με τις Διοικήσεις  του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών και της ΟΕΒΕΣΣ στο θέμα ομαδικών προσφυγών κατά του ΟΑΕΕ. 
Oι Διοικήσεις  του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών και της ΟΕΒΕΣΣ συγκεντρώνουν τους εμπόρους και τους ελεύθερους επαγγελματίες που ανήκουν στην δύναμη της Ομοσπονδίας και γενικότερα τους επιχειρηματίες του Ν. Σερρών που οφείλουν στον ΟΑΕΕ για να προχωρήσουν σε ομαδικές προσφυγές των οφειλετών εναντίον του ΟΑΕΕ για την μη θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας όπως έχουν αποφανθεί τα Ελληνικά Δικαστήρια.
Με την κίνηση αυτή θα δημιουργηθεί ένα « τείχος» προστασίας των οφειλετών σε κάθε ενέργεια αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών από το ΚΕΑΟ
Προσκαλούμε τα μέλη της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων να έρθουν σε επικοινωνία με την Διοίκηση του Σωματείου μας για να προχωρήσουμε μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο και την ΟΕΒΕΣΣ  σε ομαδικές προσφυγές εναντίον του ΟΑΕΕ. 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ 08:00-10:00 
  : ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ 2321022437
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝ. ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ 
κ ΚΟΤΣΑΜΠΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ: 6974015456
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                  Ο Πρόεδρος                                                          Η Γ.Γραμματέας
             Κοτσαμπάς Σωτήριος                                       Σπλήνα Μελπομένη


http://www.serraikanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.